POZIV NA PREZENTACIJU PROJEKTA

29.06.2016

Čast nam je pozvati Vas na završnu konferenciju EU projekta
IN PODUZETNIK – Interaktivna baza podataka poduzetnika (HR1.1.11-0177)
koja će se održati
12. srpnja u 12.00 sati
u velikoj dvorani Obrtničke komore Zagreb u Ilici 49.

Cilj konferencije je prezentirati rezultate projekta od kojih je najznačajniji upisivanje 2000 poduzetnika u novu interaktivnu bazu podataka koja će doprinijeti boljoj komunikaciji između potpornih institucija i poduzetnika/obrtnika. Interaktvna baza podataka omogućuje pristup ažuriranim podacima o poduzetnicima i obrtnicima, ciljano informiranje o sajmovima, edukativnim radionicama, natječajima i dr.; prćenje aktivnosti obrtnika i sl.
U anketiranju poduzetnika i obrtnika sudjelovali su i učenici srednjih strukovnih škola u sedam gradova Zagrebačke županije: Vrbovec, Dugo Selo, Ivanić-Grad, Sveti Ivan Zelina, Samobor, Velika Gorica i Jastrebarsko.
Osim toga, u školama je provedeno 15 radionica i promotivne aktivnosti u svrhu poticanja mladih na poduzetništvo.
Nastavno na projektne aktivnosti, Zagrebačka županija je organizirala edukacije 'Kako postati poduzetnik' i certificiranje poduzetničkih vještina EBC*L (European business competence licence) pa će se na konferenciji uručiti potvrde sudionicima navedenih edukacija.

Projekt se financira iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013.
Projekt provodi Zagrebačka županija u partnerstvu s Obrtničkom komorom Zagreb.

Upravljačko tijelo je Ministartsvo rada i mirovinskog sustava, a provedbeno tijelo 2. razine je Hrvatski zavod za zapošljavanje, Ured za financiranje i ugovaranje projekata Europske unije.
Provedba projekta traje godinu dana (27.07.2015.-26.07.2016.) s proračunom od 265.607,46 HRK (od čega je EU financiranje 250.607,46 HRK).

Nakon kratke prezentacija o aktivnostima u projektu bit de organiziran domjenak. Dodatne informacije o projektu možete saznati na www.in-poduzetnik.eu.

S veseljem očekujemo Vaš dolazak.

Zagrebačka županija

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj ove publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost Zagrebačke županije.

Kontaktirajte nas
* - obavezna polja